Thursday, 8 April 2010

Saya d'Tagged=)

okey..kepada FA terima kasih kerana tagged saya kali ini=)

1.
SIAPA ANDA DI RUMAH ?"

*Anak perempuan tunggal kepada pasangan MOHD ZAKI MOKHTAR dan NORFAIZAH REDZUWAN
*Seorang yang banyak cakap apabila dirasakan perlu
*Seorang yang suka berperang mulut dengan bondanya mengenai hal hal yang remeh*HAHA sorry mak
*Seorang penganggur tetap dan seorang kaki online yang setia tatkala boring
*Insan yang suka menghabiskan waktu lapang dengan membaca novel/majalah/suratkhabar dan bahan bahan bacaan yang lain
*Buah hati kepada ABAH saya..http://www.cute-smiley.com
*Kawan bergaduh/bergosip kepada MAK saya..maaf yeahttp://www.cute-smiley.com


2.SIAPA DIRI ANDA DI SAMPING RAKAN ?

*Seorang yang pasif dan kadangkala agresif apabila matahari naikhttp://www.cute-smiley.com
*Seorang pendengar yang setia terhadap masalah mereka
*Kaunselor pangkat rendah~cehh~haha
*mereka kata saya mahal dengan senyuman(tipu jee korang)http://www.cute-smiley.com
*seorang yang berlagak tenang dan mereka seringkali ingin mencontohi saya..HAHA


3.LIMA HAJAT YANG DIIDAMKAN TETAPI BELUM TERCAPAI

*http://www.cute-smiley.commestilah nak bawa kereta sendiri kan tapi tak dapat lesen lagi,,kalau takde lesen macam mane nak dapat kereta kan??

*Menjadi seorang yang bekerjaya tak kisah dalam bidang apa janji HALAL..
*Nak hidup berdikari sendiri dan tinggal dengan kawan kawan=)

*Nak Belikan mak dan abah rumah dan buat taman kat sekeliling rumah..WHOAA=)

*Mesti la nak kawen kan...pandang masa depan sikit..cheit..=)


4.SIAPAKAH NAMA PASANGAN ANDA
*masih tak pasti*

5.BILA TARIKH ANDA COUPLE
*perkara yang dah lepas usah dikenang tapi tak silap OKTOBER 2007*

6.LAGU TEMA CINTA ANDA
* Jauh tinggal Kenangan by Geby*(walaupun macam bukan tema cinta tapi tema putus cinta saya tetap layan lagu ne)HAHAHAHA

7.Ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda.
*Selamba
*Ambil Berat
*Dengar luahan saya tak kira sedih kee..gembira keee..atau boring
*Cuba yang terbaik untuk ceriakan mood saya kembali
* Seorang yang merendah diri dan punya bakat dalam menggesek tali gitar..HAHA..stop!!(kisH Dulu)

8. Apa yang anda harapkan dari pasangan anda?
* Jadi seorang yang dapat menerima baik buruk aku seadanya dan jangan la seksa perasaan aku weyh*haish..HAHAHA..(mimpi)


9.Mangsa Tag

~Yusof Firdaus~
~Zarif Nizam~
~Cik Fasya~
~Manshor~
~Feedox~
~Myra~
~Erma~
~qyla~
~Nadia~
~Lala~
~miss Tora~
~ain~
~intanberlian~
~miss nadey~

okey korang plak jawab..HAHAHA(^,^)

2 comments:

  1. waa... selesai bayaq utang...lega.

    ReplyDelete
  2. syg... dah pernah buat tag ni..hehe..

    maceh tag eh..

    ReplyDelete