Monday, 8 February 2010

sejenak bersama mereka^^



si gadis manis yang berkaca mata^^terima kasih sebab layan sawan gila aku pada 8 feb 2010 tepat jam 10.36 malam..wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..teman cakap perok ng mike(betul ke nehh)??haha..dah macam PAH BEDAH lak teman rase yeww...herot herot mulut kau en gelak...sorry la aku nyanyi kuat kuat kat telinga kau!!!!!!!kahhh...sumbang doe...sampai putus urat ******(ape ehh myra)aku lupa nak ingat la malam tuhh...hahaha..sedap kena bahan dengan aku...yes!yes!yes!..zaman sekolah telah kembali(konon)ceit..btw thanxx sebab rindu aku..sayang aku..nak date ng aku...wahhhhhhhhhn..nnty kita keluar la eh cik syang ouh...tapi kita dua tau(jangan bawak batang penyapu)hahahahahahah!!!(joking bebeh)!!!di kesempatan ni aku nak cakap

*AMIRAH AMRAN* aku rindu nak buli kau..buat benda pelik macam dulu..kah3^^
Ape2hal jangan main lari lari ahh sana**
take care..and senyum la kau sentiasa
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee=p



kepada individu yang diberi nama manja GAMAN..haha!!!dikesempatan yang diberi ruang terbuka ini aku nak ucap terima kasih sangat sebab kau dah buat yang terbaik untuk jadi kawan aku...^^peace...ini orang main cakap lepas jak 'kirija'
hahaha!!!
apa kau panggil aku^^

*katak*
*badak*
*ayam*laa
haha..semua binatang enn..tau kau sayang fauna nehh
tapi tu laa...aku jugak jadik bahan sakat kau...hahahaha!!!!!!best..best...anyway aku takde cakap kutur en pasal siapa2...haha..sahkan kenyataan ini(harap maklum)^^
BFF forever GAMAN!!!^^

cikgu baik baik di sana**
"BuliBah Kalau Kau!!!"
berusaha!!!!











take care korang!!!!!!

No comments:

Post a Comment