Friday, 7 May 2010

siapa abg buaya tuh!!

salam ziarah kepada penjengah blog cik zyqa...harap harap anda semua sihat la ye..

hmm entri kali ni cik zyqa nak korek sikit lah rahsia si 'playboy' ni kan..tapi awas!! tak semua lelaki playboy okey..kepada si gadis sila berhati hati laa yee..jom jom...tengok bawah:

Ramai dah sedia maklum yang 'playboy' ni jugak kadang kadang orang panggil abg BOYE..hmm..kenapa ek abg boye??

takpee..lupakan jee..Yang suka pada abg boye ni sebenarnya ramai. Spare partnya berlimpah limpah.musuh pulak mak aih segudang kot.Teman wanita pulak keliling je..Ramai dah tahu hakikat itu tapi ada jugak yang sangkut..hish hish hish...

okey..sebelum tuduh lelaki tu playboy kena la pastikan dulu ciri ciri nya kan..ha..jom pastikan dulu!!!

1. Mempunyai kekasih lebih dari seorang

2. Mempunyai seorang sahaja kekasih tetapi 'spare part' beliau sangat ramai...cuma perlu stand by je nak pilih yang mana

3. Tidak mempunyai kekasih tetapi dikelilingi dengan ramai wanita..mana mana beliau pergi mesti ada yang teman...minggu ni dengan orang ni...seterusnya dengan yang laen pulak...dan seperti itulah bagi situasi yang berikutnya kan..

Kesimpulannya disini bila dah sering bertukar tukar pasangan dan ditemani dengan wanita yang berbeza beza tak syak lagi dia boleh dianggap abg buaya kan..hmm..fikir fikir kan laa buat wanita yang hampir terpedaya di luar sana..

Andainya dia dah bertukar 10 kali teman wanita atau lebih dalam setahun sahlah dia tuh 'PLAYBOY'

hmm...saya terfikir juga..kadang kadang lelaki jadi macm tu sebab perempuan dah terlalu ramaikah???noktah......


_____________________________________________________________________________________




haa..ni stephen chow okey..saya minat dia tapi takde kene mengena la eh dengan entri saya kali ni..hehehe


nota jari : terima kasih kerana singgah dan follow cik zyqa..senyum=)

4 comments:

  1. aik....mane ada...ini saje saje nak kongsi..takde kutuk sape2...

    ReplyDelete
  2. sya suka makluk hijau tuh..hehehe

    ReplyDelete